Search found 10 matches

by IMUser
2020-03-12T14:13:54-07:00
Forum: Users
Topic: ImageMagick fails to recognize non-default fonts on Windows 10
Replies: 3
Views: 1672

Re: ImageMagick fails to recognize non-default fonts on Windows 10

I found a way to solve this problem. Because Windows 10 enabled selling fonts in Microsoft Store, Windows 10 can install fonts for individual users. If the font files are installed by copying them to c:\windows\fonts directory or by dragging-and-dropping the selected font files to the font installat...
by IMUser
2020-03-12T13:31:31-07:00
Forum: Users
Topic: ImageMagick fails to recognize non-default fonts on Windows 10
Replies: 3
Views: 1672

ImageMagick fails to recognize non-default fonts on Windows 10

I have installed some Google and other fonts on my Windows 10. They were all recognized and could be used in other applications on my Windows 10. On older versions of Windows, such as Windows 7, ImageMagick had no trouble recognizing additional fonts installed on Windows. ImageMagick even automatica...
by IMUser
2019-04-22T14:44:54-07:00
Forum: Users
Topic: How do you make configure run correctly on Debian?
Replies: 5
Views: 7623

Re: How do you make configure run correctly on Debian?

I've decided that checking all the ImageMagick dependencies, and creating one or more Debian ImageMagick-dependencies installation commands, would take at least several hours at the minimum, and isn't worth the trouble for my purpose unless I had no alternative. Maybe some other time, if there's a n...
by IMUser
2019-04-22T11:13:02-07:00
Forum: Users
Topic: How do you make configure run correctly on Debian?
Replies: 5
Views: 7623

How do you make configure run correctly on Debian?

This thread addresses the same issue, but solves the problem differently (by using the rpm package). I need a solution to the following problem. I'm trying to install ImageMagick-7.0.8-41 using the source, on Debian 9.8.0 amd64. When I run the following command ./configure --with-modules=no --with-...
by IMUser
2019-02-19T10:11:18-07:00
Forum: MagickWand
Topic: Gradient options via MagickWand
Replies: 3
Views: 9815

Gradient options via MagickWand

The following is a similar post, but it was posted 12 years ago, so I'm posting this. https://imagemagick.org/discourse-server/viewtopic.php?f=6&t=8149&p=24951&hilit=MagickWand+gradient#p24951 I have installed the most recent version of ImageMagick (7.0.8-27 Q16 x64 2019-02-09) on a Windows 7 comput...
by IMUser
2018-06-24T14:30:39-07:00
Forum: Users
Topic: Failure to draw text when using a certain font
Replies: 1
Views: 2278

Failure to draw text when using a certain font

The following ImageMagick command produces an empty output image without text. magick -size 4000x800 xc:none -fill rgb(17,35,39) -font Kumar-One -pointsize 300.0 -strokewidth 1 -stroke rgb(196,167,194) -gravity NorthWest +antialias -annotate +0+0 "This is first line." "c:\temp\test.png" I'm sure it ...
by IMUser
2011-06-15T12:08:33-07:00
Forum: Bugs
Topic: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc
Replies: 8
Views: 17204

Re: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc

Changed 1300 to 1400 in three places... /* Define to 1 if you have the `strtod_l' function. */ #if defined(_VISUALC_) && (_MSC_VER >= 1400) #define MAGICKCORE_HAVE_STRTOD_L 1 #endif ... /* Define to 1 if you have the `vfprintf_l' function. */ #if defined(_VISUALC_) && (_MSC_VER >= 1400) #define MAGI...
by IMUser
2011-06-15T11:58:36-07:00
Forum: Bugs
Topic: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc
Replies: 8
Views: 17204

Re: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc

Here's detailed info. I went back and tried compiling ImageMagick-6.7.0-7.7z again. C:\Documents and Settings\Allen\My Documents\Visual Studio Projects\ImageMagick-6.7.0\magick\locale.c(128): error C2059: syntax error : ';' C:\Documents and Settings\Allen\My Documents\Visual Studio Projects\ImageMag...
by IMUser
2011-06-15T11:18:45-07:00
Forum: Bugs
Topic: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc
Replies: 8
Views: 17204

Re: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc

(straight off the "About Microsoft Visual C++" dialog window) Microsoft Development Environment 2003 Version 7.1.3088 Visual C++ .NET An old Visual C++, but still slightly newer than 7.0 used in VisualMagick. I got the "must update all projects to current version" notification. I did not compile a n...
by IMUser
2011-06-14T21:14:58-07:00
Forum: Bugs
Topic: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc
Replies: 8
Views: 17204

Re: 6.6.9-10 and newer does not build with uclibc

I have tried to build MT static library on Windows and encountered the exact same problem.

Both ImageMagick-6.7.0-7.7z and ImageMagick-6.6.9-10.7z failed to build due to the same issue described by the OP.

After reading this thread, tried ImageMagick-6.6.8-10.7z, and viola, it builds fine.