Search found 20 matches

by spyder
2012-11-06T12:31:58-07:00
Forum: Bugs
Topic: -separate/-combine issue
Replies: 3
Views: 5266

Re: -separate/-combine issue

Thanks!!!

May want to correct the command example at:

http://www.imagemagick.org/script/comma ... hp#combine
by spyder
2012-11-06T11:59:01-07:00
Forum: Bugs
Topic: -separate/-combine issue
Replies: 3
Views: 5266

-separate/-combine issue

Running ImageMagick-6.8.0-3 (also tested 6.8.0-4) on Mac OS 10.7.5. Combining an image after separating its channels does not match the original image. I tested with... convert logo: logo.jpg convert logo.jpg -channel R -separate logo_red.jpg convert logo.jpg -channel G -separate logo_green.jpg conv...
by spyder
2012-09-08T16:54:37-07:00
Forum: Developers
Topic: ./configure Command Line Help
Replies: 3
Views: 7491

Re: ./configure Command Line Help

Thank you, fmw42!!!

My problem is that X11 must stay in "/usr" directory while my other files are in "/ImaageMagick" directory. I did use some of your code and everything linked.

I used:
./configure --prefix=/ImageMagick CPPFLAGS='-I/ImageMagick/include' LDFLAGS='-L/ImageMagick/lib'
by spyder
2012-09-08T15:20:49-07:00
Forum: Developers
Topic: ./configure Command Line Help
Replies: 3
Views: 7491

Re: ./configure Command Line Help

Also... X11 resides in "/usr/."
by spyder
2012-09-08T15:09:26-07:00
Forum: Developers
Topic: ./configure Command Line Help
Replies: 3
Views: 7491

./configure Command Line Help

I'm installing ImageMagick-6.7.9-3 and supporting delegates into directory "/ImageMagick" due to possible conflicts in the standard "/usr/local" directory. When I install with: ./configure --prefix=/ImageMagick My png and tiff delegate libs aren't found. When I install with: ./configure --prefix=/Im...
by spyder
2011-02-20T11:55:20-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

That did the trick... Thank you SO MUCH for your help!!!!
by spyder
2011-02-20T10:33:03-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

Failed install using ImageMagick-6.6.7-8... "setenv LD_LIBRARY_PATH /usr/local/lib" in shell. Running "./configure --without-threads --prefix=/usr/local" results with the following: ImageMagick is configured as follows. Please verify that this configuration matches your expectations. Host system ty...
by spyder
2011-02-19T15:05:51-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

I've typed "setenv LD_LIBRARY_PATH /usr/local/lib" into shell. Running "./configure --without-threads --prefix=/usr/local" results with the following: ImageMagick is configured as follows. Please verify that this configuration matches your expectations. Host system type: x86_64-unknown-freebsd8.1 B...
by spyder
2011-02-19T13:04:26-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

Thanks fmw42! I'm stumped. I run IM on my Macs... On my FreeBSD production server. I had to replace the production server and I just can't get it to load. I've never run into this before.
by spyder
2011-02-19T12:35:46-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

I configured with the included LDFLAGS: ./configure LDFLAGS='-L/usr/local/lib' --without-threads --prefix=/usr/local make now resulted with: CCLD ltdl/dlopen.la CCLD ltdl/libltdlc.la CCLD magick/libMagickCore.la /usr/bin/ld: /usr/local/lib/libz.a(crc32.o): relocation R_X86_64_32 can not be used when...
by spyder
2011-02-19T12:11:40-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

Re: IM Install Error

I added the following to etc/profile:
LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/lib
PATH=$PATH:/usr/local/lib

configure / make resulted with:
/usr/bin/ld: cannot find -llcms2
*** Error code 1

Am I setting the path incorrectly or is there another way I should be handling it. Your help is so HIGHLY appreciated!!!
by spyder
2011-02-18T15:14:13-07:00
Forum: Bugs
Topic: IM Install Error
Replies: 13
Views: 26603

IM Install Error

Trying to install IM-6.6.7-7 (also tried IM-6.5.7-0) on FreeBSD 8.1-RELEASE #0. I installed lcms2-2.1 (also tried lcms-1.17) using ./configure --prefix=/usr/local. The IM configure I'm using is "./configure --without-threads --prefix=/usr/local. "When I go to make... I get "/usr/bin/ld: cannot find ...
by spyder
2011-02-18T14:44:27-07:00
Forum: Developers
Topic: cannot find -llcms on install
Replies: 1
Views: 4762

cannot find -llcms on install

Trying to reinstall IM-6.5.7-0 (also tried IM-6.6.7-7) on FreeBSD 8.1-RELEASE #0. I installed lcms-1.17 using ./configure --prefix=/usr/local. When I go to make... I get "/usr/bin/ld: cannot find -llcms *** Error code 1." Is there a flag I can use on the ./config command to point to the correct path...
by spyder
2009-10-16T10:05:57-07:00
Forum: Bugs
Topic: Color Profile Warning
Replies: 2
Views: 5743

Re: Color Profile Warning

Thanks!!!
by spyder
2009-10-16T08:38:47-07:00
Forum: Bugs
Topic: Color Profile Warning
Replies: 2
Views: 5743

Color Profile Warning

Updated to IM v6.5.7-0 from v6.4.8-5. I've started getting warnings/errors when applying color profiles. It appears to do the conversion though. Code being used: convert /RGB.tif -profile /sRGB.icc -profile /USWebCoatedSWOP.icc /CMYK.tif The RGB.tif source file does not have an embedded profile. War...