Search found 109 matches

by rnbc
2010-04-12T14:49:43-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)
Replies: 9
Views: 17114

Re: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)

Ok, it works if -clamp is made exactly before conversion to 8 bits and saving. If I make any other operation, even -auto-level, which presumably normalizes images from 0.0 to 1.0, after -clamp ... if won't work. Except if I don't use -modulate. Other operations alone and together like -linear-stretc...
by rnbc
2010-04-12T10:14:36-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)
Replies: 9
Views: 17114

Re: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)

I just tested with clamp. In fact with clamp before, after... in generous amounts... to no avail.

Have you tested with the PPM I've put in the first post?
by rnbc
2010-04-12T03:33:01-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)
Replies: 9
Views: 17114

Re: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)

Yes, I get the same error, with all 3 colorspaces...

You can test yourself with the input file I sent. Please tell me if you can't reproduce the result.

This is a problem with hdri-enabled ImageMagick only, just tested ImageMagick-6.6.0-9 with HDRI disabled and it works fine in all colorspaces!
by rnbc
2010-04-11T18:47:50-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)
Replies: 9
Views: 17114

Bug in modulate with HDRI (6.6.0-9)

Hello! I've found a bug in modulate that only occurs in HDRI enabled ImageMagick 6.6.0-9 apparently. convert_hdri input.ppm -modulate 100,150,100 -depth 8 -quality 98 -sampling-factor 1x1 output_hdri.jpg convert_normal input.ppm -modulate 100,150,100 -depth 8 -quality 98 -sampling-factor 1x1 output_...