ImageMagick-6.3.0-7-Q16-windows-static.exe

Questions and postings pertaining to the usage of ImageMagick regardless of the interface. This includes the command-line utilities, as well as the C and C++ APIs. Usage questions are like "How do I use ImageMagick to create drop shadows?".
Post Reply
elisegev
Posts: 50
Joined: 2005-09-28T07:47:13-07:00
Contact:

ImageMagick-6.3.0-7-Q16-windows-static.exe

Post by elisegev » 2006-11-28T08:24:04-07:00

I have downloaded this installer from http://sourceforge.net/project/showfile ... e_id=47692
When I double click on it, nothing happens. When I try to run from a command line, I get "This program must be run under Win32". What does this mean? I do have a 32 bit Windows machine. Any suggestions?

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10841
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Post by magick » 2006-11-28T08:53:14-07:00

We verified the Windows binary works as expected. We downloaded from http://www.imagemagick.org/script/binar ... hp#windows.

elisegev
Posts: 50
Joined: 2005-09-28T07:47:13-07:00
Contact:

Post by elisegev » 2006-11-28T09:00:33-07:00

magick wrote: We verified the Windows binary works as expected. We downloaded from http://www.imagemagick.org/script/binar ... hp#windows.


The above binary is fine, but the one in http://sourceforge.net/project/showfile ... e_id=47692 is not. The binaries do not have the same size, etc.

User avatar
glennrp
Posts: 1148
Joined: 2006-04-01T08:16:32-07:00
Location: Maryland 39.26.30N 76.16.01W

Post by glennrp » 2006-11-29T06:25:12-07:00

I've replaced the binaries at SourceForge. Please try again.

elisegev
Posts: 50
Joined: 2005-09-28T07:47:13-07:00
Contact:

Post by elisegev » 2006-11-29T08:51:06-07:00

The binary seesm to be fine now. Thank you.

Post Reply