ı can't set the strokewidth value only this caption command

Questions and postings pertaining to the usage of ImageMagick regardless of the interface. This includes the command-line utilities, as well as the C and C++ APIs. Usage questions are like "How do I use ImageMagick to create drop shadows?".
Post Reply
xsearch

ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by xsearch » 2007-02-07T07:33:26-07:00

Code: Select all

exec("convert -size 200x -background none   -font ../font/BARMENO.TTF -pointsize 72 -fill black / -stroke red  -strokewidth 10 caption:\"Test Test Test\" /  -trim stroke.png");

ı can't set the strokewidth value only this caption command... how can i determine the strokewidth value with caption command?

the strokewidth seems but the value is always same i can't set its width
and i wanna word wrap !is there another solution except caption command
i am use :
win xp home
apache 2.2
php 5.2.0
ImageMagick-6.3.2-3-Q16-windows-dll

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10957
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by magick » 2007-02-07T09:28:56-07:00

ImageMagick requires a patch to support strokewidth in a caption. We will have a patch available tommorrow in ImageMagick 6.3.2-4 sometime tommorrow.

User avatar
anthony
Posts: 8881
Joined: 2004-05-31T19:27:03-07:00
Authentication code: 8675308
Location: Brisbane, Australia

Re: ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by anthony » 2007-02-07T21:25:38-07:00

I noticed the stokewidth setting did not effect the results when I last updated the label and caption image generator sections of IM examples with infor on the new draw settings that now worked with them. Unfortunatealy I neglected to report it, being more concerns with other problems at the time.

sorry about that.
Anthony Thyssen -- Webmaster for ImageMagick Example Pages
https://imagemagick.org/Usage/

xsearch

Re: ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by xsearch » 2007-02-08T00:06:27-07:00

dear antony
thanks for your reply and IM examples Web Site
i learning IM on your web site.

i want word wrapped and stroked text.
but how do?

dear magick
thanks for your reply.

When available new ver. IM?

User avatar
anthony
Posts: 8881
Joined: 2004-05-31T19:27:03-07:00
Authentication code: 8675308
Location: Brisbane, Australia

Re: ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by anthony » 2007-02-10T20:11:02-07:00

Use "caption:" it now understands -stroke and -stokewidth options.

If your IM doesn't... upgrade!
Anthony Thyssen -- Webmaster for ImageMagick Example Pages
https://imagemagick.org/Usage/

xsearch

Re: ı can't set the strokewidth value only this caption command

Post by xsearch » 2007-02-14T06:04:09-07:00

Thanks i upgrade Im to new version, and working strokewidth command.

Post Reply