Memcopy where memmove must be

Post any defects you find in the released or beta versions of the ImageMagick software here. Include the ImageMagick version, OS, and any command-line required to reproduce the problem. Got a patch for a bug? Post it here.

Memcopy where memmove must be

Postby Hubbitus » 2011-06-02T12:52:46+00:00

Hubbitus
 
Posts: 52
Joined: 2010-05-04T10:50:21+00:00
Location: Russia, Saint-Petersburg

Re: Memcopy where memmove must be

Postby magick » 2011-06-02T13:35:06+00:00

We have a patch in ImageMagick 6.7.0-3 Beta to fix the problem you reported. Thanks.
User avatar
magick
Site Admin
 
Posts: 9547
Joined: 2003-05-31T11:32:55+00:00


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests