possible bug -stereo using convert IM 6.9.10.11

Post any defects you find in the released or beta versions of the ImageMagick software here. Include the ImageMagick version, OS, and any command-line required to reproduce the problem. Got a patch for a bug? Post it here.
Post Reply
User avatar
fmw42
Posts: 23846
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Authentication code: 1152
Location: Sunnyvale, California, USA

possible bug -stereo using convert IM 6.9.10.11

Post by fmw42 » 2018-09-03T22:35:50-07:00

IM 6.9.10.11 Q16 Mac OSX.

Reference: viewtopic.php?f=1&t=33152&p=153805&hilit=stereo#p153805 implies that convert ... -compose stereo ... used to work in IM 6.9.9.26 and IM 7.0.7.14

Input:
Image


This works fine:

Code: Select all

composite -stereo +20+0 test.png test.png result1.png
Image


This does not work IM 6.9.10.11:

Code: Select all

convert test.png test.png -geometry +20+0 -compose stereo -composite result2.png
Image

But does work in IM 7.0.8.11

Code: Select all

magick test.png test.png -geometry +20+0 -compose stereo -composite result3.png
Image

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10841
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: possible bug -stereo using convert IM 6.9.10.11

Post by magick » 2018-09-09T11:54:25-07:00

Thanks for the problem report. We can reproduce it and will have a patch to fix it in GIT master branch @ https://github.com/ImageMagick/ImageMagick later today. The patch will be available in the beta releases of ImageMagick @ https://www.imagemagick.org/download/beta/ by sometime tomorrow.

Post Reply