Annotate Function Not Working

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the ImageMagick Studio web interface @ http://www.imagemagick.org/MagickStudio. If you are a MSN TV user, post here.
Post Reply
ArtView
Posts: 27
Joined: 2012-01-05T17:29:51-07:00
Authentication code: 8675308

Annotate Function Not Working

Post by ArtView » 2016-12-22T15:14:31-07:00

Hello Support,

The Annotate function does not display any visible font after entering in the specs and pressing "Annotate".

Any assistance would be greatly appreciated. Thank you.

ArtView

User avatar
fmw42
Posts: 21518
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: Annotate Function Not Working

Post by fmw42 » 2016-12-22T15:40:19-07:00

Works fine for me.

Are you using the official version from http://www.imagemagick.org/MagickStudio or http://transloadit.imagemagick.org/Magi ... Studio.cgi?

ArtView
Posts: 27
Joined: 2012-01-05T17:29:51-07:00
Authentication code: 8675308

Re: Annotate Function Not Working

Post by ArtView » 2016-12-22T16:05:46-07:00

Thanks for the timely reply.

I am using the version http://transloadit.imagemagick.org/Magi ... Studio.cgi? However, when I tried to use the Original Version link, per your reply, the web browser was automatically forwarded to transloadit.....

Any assistance would be appreciated.

ArtView

User avatar
fmw42
Posts: 21518
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: Annotate Function Not Working

Post by fmw42 » 2016-12-22T17:05:05-07:00

That is correct. It forwards to the second address. So that is the correct version. But I had no trouble using it to annotate an image just a while ago. Try rebooting your computer and log in again and try it.

Post Reply