Problem with CopyOpacity

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the ImageMagick Studio web interface @ http://www.imagemagick.org/MagickStudio. If you are a MSN TV user, post here.
Post Reply
FREAK
Posts: 19
Joined: 2003-06-02T23:27:16-07:00
Location: USA

Problem with CopyOpacity

Post by FREAK » 2011-11-16T22:04:12-07:00

When you composite this mask with an image using CopyOpacity you should get the image in the white part and a transparent background. It will not do that now. You get just the image and no transparency where the black area is.

http://www.iaza.com/work/111117C/iaza11251381852500.jpg

Also when you use rotate in transform you get a distorted edge instead of a transparent background.

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10690
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: Problem with CopyOpacity

Post by magick » 2011-11-17T05:16:54-07:00

For Transform->rotate, check the 'reset page geometry' option. Does that give you what you expect?

We'll need time to investigate the CopyOpacity problem you reported.

FREAK
Posts: 19
Joined: 2003-06-02T23:27:16-07:00
Location: USA

Re: Problem with CopyOpacity

Post by FREAK » 2011-11-17T07:34:59-07:00

magick wrote:For Transform->rotate, check the 'reset page geometry' option. Does that give you what you expect?

We'll need time to investigate the CopyOpacity problem you reported.

The Transform->rotate problem is only at the Arbor site. I'll fire off an email to them about the problem.

As far as the CopyOpacity problem I tested all the other sites and they all have the problem.

Thanks...

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10690
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: Problem with CopyOpacity

Post by magick » 2011-11-17T19:50:19-07:00

Try now. Does CopyOpacity work properly?

FREAK
Posts: 19
Joined: 2003-06-02T23:27:16-07:00
Location: USA

Re: Problem with CopyOpacity

Post by FREAK » 2011-11-18T00:47:20-07:00

Works for me... Thanks

Post Reply