I can't use image magic studio

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the ImageMagick Studio web interface @ http://www.imagemagick.org/MagickStudio. If you are a MSN TV user, post here.
jessy
Posts: 11
Joined: 2014-05-19T17:14:22-07:00
Authentication code: 6789

Re: I can't use image magic studio

Post by jessy » 2014-05-23T17:05:47-07:00

Is there another site that does this like Image Magic, do you know?

See previous page also.

User avatar
fmw42
Posts: 22084
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: I can't use image magic studio

Post by fmw42 » 2014-05-23T18:31:02-07:00

Your system should be fine if you have plenty of disk space and RAM. Have you tried turning it off, then on, then open your browser (presumably Safari) and nothing else and then going to the official Studio Imagemagick site?

Have you tried installing another browser such as Firefox or Chrome to see if it is a browser issue?

There are other sites that host Studio Imagemagick, but I would trust the official site only.

jessy
Posts: 11
Joined: 2014-05-19T17:14:22-07:00
Authentication code: 6789

Re: I can't use image magic studio

Post by jessy » 2014-05-24T11:26:31-07:00

OK, thanks for your time. I have tried everything!! I will search for another site like Image magic studio and hopefully it will work for me. I was working just a week ago, so I have no idea what went wrong.

User avatar
fmw42
Posts: 22084
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: I can't use image magic studio

Post by fmw42 » 2014-05-24T11:56:05-07:00

Sorry I cannot help further. Did you try another browser? Perhaps try on a friends computer and see if it works.

User avatar
fmw42
Posts: 22084
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: I can't use image magic studio

Post by fmw42 » 2014-05-28T18:59:42-07:00

Your problem may be related to the following bug report just entered. see

viewtopic.php?f=5&t=25645

Post Reply