No Image Displayed - Version 6.89

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the ImageMagick Studio web interface @ http://www.imagemagick.org/MagickStudio. If you are a MSN TV user, post here.
Post Reply
ArtView
Posts: 27
Joined: 2012-01-05T17:29:51-07:00
Authentication code: 8675308

No Image Displayed - Version 6.89

Post by ArtView » 2014-05-31T15:30:34-07:00

Hello Support,

No image displayed when any of the function tabs are clicked, including the VIEW button. Here is what we do:
1. Click on INPUT tab
2. Click BROWSE button
3. Select image file
4. Click on VIEW button

When we click the VIEW button, the page processes and displays all of the function tabs and banner advertisement, but does not display our image. The same happens using various computers and different web browsers.

Please help.

Thank you for your time and consideration.

User avatar
fmw42
Posts: 22079
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: No Image Displayed - Version 6.89

Post by fmw42 » 2014-05-31T15:40:24-07:00

I can verify that MagickStudio (http://www.imagemagick.org/MagickStudio ... Studio.cgi) is currently hanging at the view stage. Perhaps there was some change of config on the server.

User avatar
magick
Site Admin
Posts: 10690
Joined: 2003-05-31T11:32:55-07:00

Re: No Image Displayed - Version 6.89

Post by magick » 2014-06-01T05:42:37-07:00

Try now.

User avatar
fmw42
Posts: 22079
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: No Image Displayed - Version 6.89

Post by fmw42 » 2014-06-01T10:52:38-07:00

Seems to work fine this morning for me

ArtView
Posts: 27
Joined: 2012-01-05T17:29:51-07:00
Authentication code: 8675308

Re: No Image Displayed - Version 6.89

Post by ArtView » 2014-06-02T12:32:55-07:00

Hello Support,

Image now displays properly. Thank you for your timely reply and assistance.

Post Reply