Arbor animation not functioning again

Use this forum for comments, suggestions or problems related to the ImageMagick Studio web interface @ http://www.imagemagick.org/MagickStudio. If you are a MSN TV user, post here.
Post Reply
JoAnn
Posts: 15
Joined: 2017-04-07T13:25:18-07:00
Authentication code: 1151

Arbor animation not functioning again

Post by JoAnn » 2017-04-09T07:48:29-07:00

I just tried to use an animation on Arbor and it has stopped functioning with the same error message as before:

Exception 445: unable to persist pixel cache `/home/studio/public_html/ImageMagick/MagickStudio/workarea/a870e6a161c69c6b77f5b26ed5cc553dc769475f47244ec9a25de08d7414cf94d805bc69c340e8ec0d6318566d8002fcdc065fee5e9342c486345069a08ae358/MagickStudio.mpc' @ error/mpc.c/ReadMPCImage/952:

I was attempting to add glitter to an image and was not able to output. It appeared to be working when tested last evening, after repair, but is down now. I tried using another older ani image and it would not output either.

Thanks

User avatar
fmw42
Posts: 22095
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: Arbor animation not functioning again

Post by fmw42 » 2017-04-09T11:03:57-07:00

I can confirm that the same is happening at transloadit (http://www.imagemagick.org/MagickStudio)

JoAnn
Posts: 15
Joined: 2017-04-07T13:25:18-07:00
Authentication code: 1151

Re: Arbor animation not functioning again

Post by JoAnn » 2017-04-09T11:14:17-07:00

Thanks.

User avatar
fmw42
Posts: 22095
Joined: 2007-07-02T17:14:51-07:00
Location: Sunnyvale, California, USA

Re: Arbor animation not functioning again

Post by fmw42 » 2017-04-09T15:34:13-07:00

It is working again for me at the IM official MagickStudio (transloadit) link. http://www.imagemagick.org/MagickStudio

JoAnn
Posts: 15
Joined: 2017-04-07T13:25:18-07:00
Authentication code: 1151

Re: Arbor animation not functioning again

Post by JoAnn » 2017-04-10T06:52:07-07:00

Thank you - both sites are functioning beautifully now. Appreciate it! JoAnn

Post Reply