Search found 93 matches

by chaoscarnage
2019-06-06T10:56:23-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in -alpha disassociate when combine with masking
Replies: 1
Views: 3092

Re: Bug in -alpha disassociate when combine with masking

Any chance this has been looked at? If you have a different code I should be using instead, I am happy to change it and help test.
by chaoscarnage
2019-05-22T17:23:38-07:00
Forum: Bugs
Topic: Bug in -alpha disassociate when combine with masking
Replies: 1
Views: 3092

Bug in -alpha disassociate when combine with masking

Bug in -alpha disassociate when combine with masking I have about 60 private messages with Fred. He has tested and found that it does generate the incorrect image. What I have tried: - Imagemagick 6.9, newest, beta version, 7.0.5-5, 7.0.8-10, 7.0.8-11, 7.0.8-25, 7.0.8-46 and many versions along the ...
by chaoscarnage
2019-05-22T17:22:19-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 9
Views: 7044

Re: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

The exact commands in Fred's post above. https://imagemagick.org/discourse-server/viewtopic.php?p=163651#p163651 --- I am sending you a private message, that has a link. it shows the exact code and the result. The image is correct because it is running on 7.0.8.11 --- I cannot send you a link... htt...
by chaoscarnage
2019-05-20T19:00:35-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 9
Views: 7044

Re: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

We were able to get this tested today on 7.0.8.46 and the resulting image is still blank. This bug still appears to be alive and well.

I can PM you examples if you would like, thank you.
by chaoscarnage
2019-03-14T14:16:58-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 9
Views: 7044

Re: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

Any chance this was fixed in a recent update?
by chaoscarnage
2019-02-17T15:12:01-07:00
Forum: Bugs
Topic: Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.
Replies: 9
Views: 7044

Using Screen & Multiple with Inline images stopped working again.

I had the bug verified by Fred here . magick "inline:PNG64DATA" "MULTIPLY_IMG_1.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite \ "MULTIPLY_IMG_2.png" -channel RGBA -compose Multiply -composite \ "SCREEN_IMG_1.png" -channel RGBA -compose Screen -composite \ "NEW_IMAGE.png" This is the basic code use...
by chaoscarnage
2019-02-17T15:06:50-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

The image marked "Results in .11" is the correct image. It does execute in Linux and does not error however, it is not producing the correct image. As shown in the message I sent you. I posted the issue here, thank you for verifying that it is in fact not working. https://imagemagick.org/discourse-s...
by chaoscarnage
2019-02-16T16:24:34-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

Absolutely, I sent you the code, the image in .11 and the images in anything after .25. After the post from earlier today, I ran many more tests. It does appear that it is producing an image, simply an incorrect one. It is not longer combing the entire result it is simply keeping the first screen or...
by chaoscarnage
2019-02-16T15:24:25-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

This bug has resurfaced. It worked in 7.0.8.11 but as of as least 7.0.8.25 and still does not work on .27, the image it produces a blank image.
by chaoscarnage
2018-08-06T15:53:33-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

fmw42 wrote:
2018-08-06T15:37:16-07:00
I build by getting all my delegates from MacPorts and install Imagemagick from source.
Please let me know if you're able to get what I sent you working.
by chaoscarnage
2018-08-06T14:08:37-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

7.0.8-9 produces the same results at 8-8. I PMed fmw42 with a live example, please do not post any of it's contents.
by chaoscarnage
2018-08-06T13:34:50-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

I am 100% sure it is base64. All of this was working yesterday before the upgrade. I'll upgrade to 7.0.8.9 now.

Your Source is still 7.0.8.8, do you have an upgraded source? I've always built it from the source.
by chaoscarnage
2018-08-06T12:40:31-07:00
Forum: Users
Topic: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?
Replies: 27
Views: 16988

Re: How do I Apply Multiple Screen and Multiply to one image?

Does the command look right to you?