Search found 79 matches

by coloring
2017-11-11T17:26:44-07:00
Forum: Users
Topic: No consistent effect across different resolutions
Replies: 12
Views: 8465

Re: No consistent effect across different resolutions

With IM 7, you should change convert to magick. magick in.png -remap colors.png -posterize 2 -ordered-dither hlines2x2a,0.9 out.png Alright please let me test it out Why does your color pallet have two parts? Is that intended? Its just a 9bit RGB 512 colors. You can cut the bottom nothing will chan...
by coloring
2017-11-11T17:19:59-07:00
Forum: Users
Topic: No consistent effect across different resolutions
Replies: 12
Views: 8465

Re: No consistent effect across different resolutions

I am not an expert on dithering. But I believe it will be scale dependent. Perhaps you need to create a larger dither pattern. Perhaps someone who knows more about dithering than I will be able to help further. It would be useful if you post your original images separately at full resolution, so ot...
by coloring
2017-11-11T15:16:43-07:00
Forum: Users
Topic: No consistent effect across different resolutions
Replies: 12
Views: 8465

No consistent effect across different resolutions

I am trying to get specific look in pictures that will later be assembled as an animated video. The trouble starts when applying the same process on a larger resolution. example below https://i.imgur.com/SRYfGti.jpg This is the process I am using convert in.png -remap colors.png -posterize 2 -ordere...
by coloring
2017-08-22T13:29:34-07:00
Forum: Users
Topic: Pango text not centering
Replies: 0
Views: 6385

Pango text not centering

Hi, I have a little problem with Pango when trying to draw text on a picture. The text doesn't center on it, it just goes in the upper left corner. Example command: convert -background black -fill white -font HelveticaNeueCond -pointsize 42 -size 1280x720 -gravity center -density 72 pango:"<span fon...
by coloring
2017-06-14T17:44:39-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

^ I don't process files individually, I need a setting that is functional for every gif, working loop without altering the animation speed

is imagemagick unable to do that?
by coloring
2017-06-14T09:07:35-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

bad news, this set delay parameter speeds up the gif animation sometimes and this is unwanted

is there another way to fix the loop?
by coloring
2017-06-13T08:27:06-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

GeeMack wrote:
2017-06-13T06:55:29-07:00
Put "-delay 10" before reading in the input, or use "-set delay 10" after. Try one of these...
As usual GeeMack is the one true wizard and delivers win and magnificence

\o/ Praise
[ ]
/ \
by coloring
2017-06-13T04:27:40-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

sample https://www.sendspace.com/file/nz3pkj

source :
0.gif

commands :
convert 0.gif -loop 0 1.gif
convert 0.gif -loop 0 -delay 0 2.gif

the output don't seem to have loop
by coloring
2017-06-04T19:05:00-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

just -delay? or does it require an argument? -delay 0 maybe? *edit, tested -delay 0 and it didn't make any difference The "-delay" setting requires an argument of the length of delay in 1/100th seconds.You should probably get familiar with the various settings described near the top of THIS page . ...
by coloring
2017-06-04T19:04:36-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

---
by coloring
2017-05-09T06:41:36-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

just -delay? or does it require an argument?

-delay 0 maybe?

*edit, tested -delay 0 and it didn't make any difference :(
by coloring
2017-04-25T23:22:17-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

Re: loop not working?

Please supply your full command line. It is hard to know if it is a bug or wrong syntax. What is your platform, since syntax may differ. Did you specify a delay? Did you put the delay before reading the input images? convert file.1.gif -coalesce -crop trimmer[0] +repage -loop 0 file.gif I don't thi...
by coloring
2017-03-19T10:13:23-07:00
Forum: Bugs
Topic: loop not working?
Replies: 15
Views: 17080

loop not working?

I have converted the following image with option : -loop 0
but it doesn't seem like it loops at all

https://www.sendspace.com/file/zc2v1q

anybody knows how to fix this please?


Note : i use IM v6
6.8.9.9-5+deb8u6
by coloring
2017-01-29T13:32:57-07:00
Forum: Users
Topic: trim +repage animated gif issue
Replies: 19
Views: 14311

Re: trim +repage animated gif issue

Oh my bad you're completely right, one of the frame has a couple of garbage pixels :[

Oh well not an issue in imagemagick at all then, good job spotting this, this is most impressive

case closed I guess, thanks for the help, ansd sorry for having overlooked these evil pixels :shock:
by coloring
2017-01-29T12:59:26-07:00
Forum: Users
Topic: trim +repage animated gif issue
Replies: 19
Views: 14311

Re: trim +repage animated gif issue

I could only find 117 frames
I checked the last one and it had no such noise

Could you please elaborate on your results?