Search found 81 matches

by tsdineen
2010-07-19T13:19:35-07:00
Forum: Bugs
Topic: must specify image size of GIF file
Replies: 12
Views: 22642

Re: must specify image size of GIF file

Adding the prefix does fix the problem, but that isn't an option. I am actually using the c interface, which my tool has been using since before 6.0.5 timeframe.
by tsdineen
2010-07-19T13:16:24-07:00
Forum: Bugs
Topic: must specify image size of GIF file
Replies: 12
Views: 22642

Re: must specify image size of GIF file

Same error, less directories:

display: must specify image size `unicd3a.bgr' @ error/rgb.c/ReadRGBImage/155.
by tsdineen
2010-07-19T09:50:08-07:00
Forum: Bugs
Topic: must specify image size of GIF file
Replies: 12
Views: 22642

must specify image size of GIF file

I am receiving this following error when trying to view a GIF87 file with a bgr extension in the latest ImageMagick of 6.6.3-0. >display sample_files/bmpfiles/unicd3a.bgr display: must specify image size `sample_files/bmpfiles/unicd3a.bgr' @ error/rgb.c/ReadRGBImage/155. There is nothing special wit...
by tsdineen
2010-03-22T05:15:55-07:00
Forum: Bugs
Topic: EMF image missing lines
Replies: 5
Views: 10380

Re: EMF image missing lines

I hate to be a bother, but it has been more than a month since this was posted. We really need emf to be able to display a proper image, since our internal tool is comparing images for differences.

Thanks,
by tsdineen
2010-02-25T11:06:04-07:00
Forum: Bugs
Topic: EMF image missing lines
Replies: 5
Views: 10380

Re: EMF image missing lines

Has anything been found on this?
by tsdineen
2010-02-12T11:11:41-07:00
Forum: Bugs
Topic: EMF image missing lines
Replies: 5
Views: 10380

Re: EMF image missing lines

Other than being on Windows does ImageMagick require anything special to properly work with EMF format?
by tsdineen
2010-02-05T10:18:27-07:00
Forum: Bugs
Topic: EMF image missing lines
Replies: 5
Views: 10380

EMF image missing lines

I have an emf image that doesn't display any lines through ImageMagick. I downloaded the latest version, 6.5.9, and the problem still exists. I am able to view this with the Windows Picture and Fax Viewer. The image can be found here: ftp://ftp.sas.com/outgoing/ImageMagick/ . Any ideas what is going...
by tsdineen
2009-04-02T11:36:26-07:00
Forum: Users
Topic: Problem with large postscript file
Replies: 4
Views: 8310

Re: Problem with large postscript file

The image can be found here: ftp://ftp.sas.com/outgoing/tilzpsco.tar.gz. You won't be able to see the file if you go to the ftp site, but you should be able to pull it with the url provided.
by tsdineen
2009-04-01T04:47:04-07:00
Forum: Users
Topic: Problem with large postscript file
Replies: 4
Views: 8310

Re: Problem with large postscript file

I might add ghostscript doesn't fail to bring up the image in a normal state, only when display tries to bring this file up.
by tsdineen
2009-03-26T07:39:31-07:00
Forum: Users
Topic: Problem with large postscript file
Replies: 4
Views: 8310

Problem with large postscript file

I am running into a problem with display that appears to stem from ghostscript. Running display on this file causes the below results. If I run gs by itself, I get the same error, but I can display the output file. I have little knowledge of the postscript language, and only maintain the image tools...
by tsdineen
2008-07-10T13:02:30-07:00
Forum: Bugs
Topic: svg to png errors
Replies: 21
Views: 64265

Re: svg to png errors

You say you want to convert svg to png, but the delegates is using wmf2eps. The wmf format is entirely different. Are you sure the input.svg is a svg file? If it is, I would say you might be picking up another install of IM.
by tsdineen
2008-06-16T08:05:02-07:00
Forum: Bugs
Topic: Possible bug convert PCL to any other format
Replies: 4
Views: 10805

Re: Possible bug convert PCL to any other format

Unless this has changed, IM needs pcl6 to convert pcl to anything. This application can be found in the GhostPCl installation.
by tsdineen
2008-04-29T07:43:02-07:00
Forum: MagickWand
Topic: Building 6.3.8 and above
Replies: 1
Views: 6956

Re: Building 6.3.8 and above

I finally sat down to figure out my problem. Since I don't have access to install ImageMagick over the default version that comes with RHEL4, I have to install these into a separate directory. My build scripts that access the includes were still pointing to $prefix/include instead of the newer $pref...
by tsdineen
2008-03-12T08:14:21-07:00
Forum: MagickWand
Topic: Building 6.3.8 and above
Replies: 1
Views: 6956

Building 6.3.8 and above

I am building and application using the MagickWand interface. My build script has been consistant on Linux since IM-6.3.3. When testing IM-6.3.9, I am able to build my application, but my testing suite doesn't return from the first test. Our builds must be built on an outdated version of rhel; altho...
by tsdineen
2008-03-11T09:01:03-07:00
Forum: Developers
Topic: SVG coder now using Cairo
Replies: 3
Views: 8325

Re: SVG coder now using Cairo

You can find my changes on http://home.earthlink.net/~timdineen/svg.c.